Ronaldot tabas enne El Clasicot probleem

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cristiano Ronaldo.
Cristiano Ronaldo. Foto: Matthew Childs/REUTERS

Eeloleval laupäeval leiab jalgpalli Hispaania kõrgliigas aset selle hooaja esimene El Clasico, kui Santiago Bernabeul lähevad omavahel vastamisi Madridi Real ja Barcelona.

Kodumeeskonda vaevavad tähtsa kohtumise eel vigastused. Meeskonnast eraldi treenisid äsja viiekordseks maailma parimaks jalgpalluriks nimetatud ründaja Cristiano Ronaldo ja poolkaitsja Luka Modric. 

Real krooniti laupäeval teist aastat järjest klubide maailmameistriks – finaalmängus alistati Ronaldo tabamusest Gremio. «Teisel poolajal valmistas säärelihas probleeme, aga jätkasin mängimist,» ütles Ronaldo mängujärgses intervjuus.

«Laupäevaks olen valmis,» rahustas portugallane klubi poolehoidjaid.

Barcelona pole tänavusel hooajal koduliigas kaotusekibedust tundnud. 13 võidu ja kolme viigiga hoitakse liigatabelis liidripositsiooni. Ühe mängu vähem pidanud Real paikneb neljandal tabelireal ning jääb igipõlisest rivaalist maha 11 punktiga.

Postimees ja Kanal 12 teevad laupäeval kell 14 algavast mängust otseülekande.

Eile postitas Ronaldo elukaaslane Georgina Rodriguez sotsiaalmeediasse foto, kuidas perekond rõõmsalt koos aega veetis. 

 

Crear contigo el amor y hacer contigo la vida

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles