Naiste karikafinaalis jäi üllatus sündimata

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Värsked karikavõitjad.
Värsked karikavõitjad. Foto: Eesti Korvpalli Liit

Naiste korvpalli Eesti karikafinaali teises ja otsustavas kohtumises üllatust ei sündinud: OSK võitis võõral väljakul Rapla naiskonna 88:51.

Esimeses kohtumises 26 punktiga (88:62) vastastele alla jäänud Rapla naiskond suutis kodusaalis vastu pidada vaid esimese veerandaja, mille nad võitsid 19:18. Teine veerandaeg kuulus juba selgelt OSK naistele, poolajaks kärises vahe 12-punktiliseks – 26:39. Kolmanda veerandaja võitsid külalised tervelt 31:14 ja viimase 18:11. Kahe mängu kokkuvõttes jäi Raplat ja OSK-d lahutama 63 punkti.

Ülekaalukalt Eesti karikavõitjaks kroonitud OSK-i parimana tõi viimases võidumängus Kadri Pärnpuu 23 punkti ja võttis kuus lauapalli. Heila Rosenfeldt lisas 17 punkti, viis lauapalli ja viis vaheltlõiget ning valiti sellega karikafinaali parimaks mängijaks. Kati Rausberg panustas võitu 16 silma. Rapla resultatiivsem oli Karin Lipstuhl 16 punkti ja 12 lauapalliga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles