Tähtsa mängu eel end kokaiiniga turgutanud jalgpallur lubatakse siiski MMile

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paolo Guerrero
Paolo Guerrero Foto: Mariana Bazo/Reuters/Scanpix

Peruu jalgpallikoondise kapten ja kõigi aegade suurim väravalööja Paolo Guerrero sai hea uudise: talle kokaiinitarvitamise eest määratud aastast võistluskeeldu vähendati poole võrra.

33-aastane Guerrero andis positiivse proovi pärast oktoobri alguses Argentinaga peetud MM-valikmängu. Kuna tema karistus hakkas tagasiulatuvalt kehtima 3. novembrist, lõpeb see nüüd maikuus, suvisel MMil pannakse pall mängu aga juunis. Kui koondise peatreener Ricardo Gareca kapteni pooleaastasest mängupausist hoolimata MM-koondisesse kaasab, saab ta seal ka kaasa lüüa.

Pikalt Müncheni Bayerni ja HSV ridadesse kuulunud ning seejärel Brasiilia tippklubides Corinthiansis ja Flamengos mänginud Guerrero on esindanud Peruu koondist 86 korda ja löönud 32 väravat. Peruu jõudis pärast 1982. aastat esmakordselt finaalturniirile, alistades kahemängulises play-off'is Uus-Meremaa koondise.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles