Inglismaa meedia: Arsenali tähtmängija lahkub endise juhendaja juurde

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pep Guardiola ja Alexis Sanchez.
Pep Guardiola ja Alexis Sanchez. Foto: EDDIE KEOGH/REUTERS

Londoni Arsenali ründaja Alexis Sanchezi leping klubiga lõppeb käimasoleva hooaja järel ning alates jaanuarist saab tšiillane teiste klubidega arutada potentsiaalset üleminekut.

Sanchezi vastu on kõige rohkem huvi üles näidanud Arsenali liigarivaal Manchester City. Inglismaa kõrgliiga liidermeeskond tegi möödunud suvel endise Barcelona mängija värbamiseks 50 miljoni naelsterlingi suuruse pakkumise, mille Londoni meeskond tagasi lükkas.

Nüüd, kui üleminekuaken on uuesti avanemas, on Guardiola oma endist hoolealust uuesti jahtimas, kirjutab BBC. 29-aastane Tšiili koondislane mängis hooajal 2011-12 Guardiola käe all Barcelonas. Pärast edukat hooaega võttis peatreener aastase puhkuse, Sanchez mängis Kataloonia tippklubis veel kaks hooaega ning sõlmis seejärel lepingu Arsenaliga.

Inglismaa meedia hinnangul pakub Manchester City 400 000 naelsterlingi suurust nädalapalka. Sellise summaga suudaksid konkureerida vähesed klubid. Väidetavalt on Sanchezi värbamisest huvitatud ka Barcelona, Müncheni Bayern ja Pariisi Saint-Germain. 

Sanchez on sellel hooajal löönud kõikide sarjade peale kokku viis väravat, möödunud hooajal sahistas ründaja võrku koguni 30 korral. Kolme ja poole aastaga on Sanchez esindanud Arsenali 160 kohtumises.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles