Ronaldo osalemine El Clasicos on endiselt küsimärgi all

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cristiano Ronaldo.
Cristiano Ronaldo. Foto: Matthew Childs/REUTERS

Jalgpallisõbrad ja Hispaania meedia on ärevil, sest viiekordne maailma parim jalgpallur Cristiano Ronaldo treenis teist päeva järjest meeskonnast eraldi. Juba laupäeval leiab aset El Clasico. 

Portugali koondise ja Madridi Reali superstaar vigastas eelmisel laupäeval peetud klubide maailmameistrivõistluste finaalmängus säärelihast ning pole sellest ajast meeskonnatreeningutel osalenud. Ronaldo hoiab end vormis meeskonnast eraldi.

Ronaldo on käimasoleval hooajal löönud 16 väravat, kuid Hispaania kõrgliigas on portugallane võrku sahistanud vaid neljal korral. Barcelona tähtründaja Lionel Messi samad numbrid on vastavalt 18 ning 14.

Kas Ronaldo kuulub tähtsaks mänguks Reali koosseisu ning kuidas El Clasico lõpeb, selgub juba laupäeval Eesti aja järgi kell 14.00. Reali ja Barcelona kohtumist näitab otsepildis Kanal 12, ülekannet kommenteerib legendaarne Ott Järvela.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles