El Clasico eel: Barcelona on Realist edukam ja ka rikkam

Andres Vaher
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui Real ja Barcelona aprillis viimati kohtusid, jäi Barca heitluses Hispaania superkarikale 3:2 peale. Nagu täna, mängiti ka siis Madriidis.
Kui Real ja Barcelona aprillis viimati kohtusid, jäi Barca heitluses Hispaania superkarikale 3:2 peale. Nagu täna, mängiti ka siis Madriidis. Foto: Bagu Blanco/imago/BPI/Scanpix

Pole vähimatki kahtlust, et FC Barcelona ja Madridi Reali duellist suuremat jalgpalliklubide vastasseisu pole olemas. Isegi tõsiasi, et Barca edu tuliseima rivaali ees tänase heitluse eel Madridis ulatub Hispaania liigatabelis juba 11 punktini, ei pisenda vaatemängu kaalu ega publiku ootust. El Clasico on pallilahing, mis on oluline alati.

Samal ajal kui Hispaania meedia on kogu lõppeva nädala oletanud, kas Cristiano Ronaldo kosub vigastusest (õige vastus: kosub!), ning paljud väljaanded püüavad otsida viimase kümnendi kahe parima jalgpalluri – ehk Ronaldo ja Lionel Messi – võrdlemiseks aina uusi võimalusi, on ehk paslik heita pilk hoopis Reali ja Barca rahakotti.

Finantsmusklite kõrvutamine kinnitab gigantide hetkeseisu: Kataloonia uhkus pole edukam üksnes palliplatsil. Vaata kustpoolt tahes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles