El Clasico polegi päeva magusaim jalgpallilahing?

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Diego Pablo Cholo Simeone, kui kasutada Madridi Atletico peatreeneri täisnime.
Diego Pablo Cholo Simeone, kui kasutada Madridi Atletico peatreeneri täisnime. Foto: Alter Photos/Sipa USA/Scanpix

Terve jalgpallimaailm jälgib täna põnevusega, kui Eesti aja järgi 14.00 (Postimehe ja Kanal 12 otseülekanne algab 10 minutit varem) ristavad Bernabeu staadionil piigid Madridi Real ja FC Barcelona. Või siis peaaegu terve jalgpallimaailm – Madridi Atletico peatreenerit Diego Simeonet matš eriti ei huvita, vahendab Marca.

«Ma kavatsesin vaadata Valencia ja Villareali kohtumist. See on matš, mis mind huvitab,» tõstis Simeone tänastest põnevuslahingutest esile hoopis veerand kuus algava mängu liigatabeli kolmanda ja viienda meeskonna vahel.

Atletico on hetkeseisuga liigatabelis Barcelona järel teisel kohal, aga sai eile valusa ninanipsu Kataloonia pealinna suuruselt teiselt klubilt Espanyolilt. Võõral väljakul tuli Sergio Garcia 88. minuti väravast vastu võtta 0:1 kaotus. Esimesed 16 mängu oli Atletico suutnud La Ligas kaotusekibedusest pääseda.

«Meie hooaja esimene pool on olnud väga hea,» sõnas Simeone. «Loodetavasti ei kaota me uuesti järgmised 20 mängu. Peame tööd jätkama,» ei taha argentiinlane aga veel mingitest tiitlijuttudest kuuldagi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles