Nadal pole vigastustekuradit alistanud

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rafael Nadal.
Rafael Nadal. Foto: CHRISTOPHE ARCHAMBAULT/AFP/SCANPIX

Maailma tennise esinumber Rafael Nadal on jätkuvalt hädas põlvevigastusega, mistõttu otsustas ta loobuda aasta lõpus Abu Dhabis toimuvast šõuturniirist.

Nadal naasis põlvevigastuse põhjustatud vigastuspausilt novembrikuisel ATP aastalõputurniiril, kuid pidi selle häda kordumise tõttu pooleli jätma. Nüüd on selgunud, et ka möödunud kuu pole mehe põlve suutnud ravida, sest hispaanlane jättis Marca andmeil sel nädalal ära kõik planeeritud treeningud oma Mallorcal asuvas tenniseakadeemias.

Lisaks teatas Nadal, et jääb kõrvale 28.-30. detsembrini toimuvatel Mubadala tennisemeistrivõistlustelt, kus osalevad tippudest veel näiteks Stanislas Wawrinka ja Novak Djokovic.

Nadali koha turniiril täidab rahvuskaaslane Roberto Bautista Agut.

Aasta esimene suure slämmi turniir saab Austraalias alguse juba 15. jaanuaril ning Nadali osalemise kohal on värskete uudiste valguses tõsine küsimärk.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles