Rapla loobus leegionäri teenetest

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aivar Kuusmaa meeskonnas jätkab kolm leegionäri, neljas lahkus.
Aivar Kuusmaa meeskonnas jätkab kolm leegionäri, neljas lahkus. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Rapla Avis-Utilitase korvpallimeeskond ei paku katseajal viibinud tagamängijale Jaren Sinale lepingut, teatas klubi täna pressiteate vahendusel.

„Jaren oli tubli töömees, Meil ei ole tema suhtumisele ühtegi etteheidet, aga iga välismaalane peab tegema meeskonda selgelt paremaks, seda nii mängudes kui treeningutel. Ta alustas katseaega väga hästi, aga otsustamiskuupäeva lähenedes muutus mäng üha ebakindlamaks,“ selgitas otsuse tagamaid Rapla Korvpallikooli juht Jaak Karp. 

Ameerika ja Kosovo passiga Jaren Sina saabus Raplasse novembri lõpus ning mängis Rapla eest kuus mängu. Praeguseks on mängija meeskonna juurest lahkunud ning kodumaale naasnud. Raplas jätkavad mängimist seega kolm leegionäri: Devonte Upson, Maris Ziedins ja Nolan Cressler.

Rapla peab oma järgmise mängu meistriliigas saabuval laupäeval kodus Pärnu Sadama vastu. Tegu on kahe meeskonna jaoks sel hooajal juba neljanda omavahelise kohtumisega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles