Patjuk tähistas jõule Hispaanias võiduga

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jekaterina Patjuk tänasel maanteejooksul.
Jekaterina Patjuk tänasel maanteejooksul. Foto: Erakogu

Jekaterina Patjuk võitis täna Hispaanias 5 kilomeetri pikkuse St. Silvestre del Masnou maanteejooksu ajaga 16.48. Patjuki nimele kuulub 2015. aastast ka selle jooksu rajarekord 16.27.

«Kohe stardist läksin eest ära ja nii jooksin lõpuni. Ise olen rahul. See on mu esimene start pärast Valencia maratoni,» ütles Patkuk ajakirja Jooksja Jooksuportaalile. Tema järel sai teise koha hispaanlanna Sarah Loehr ajaga 17.49 ja kolmanda koha lätlanna Kitija Valtere ajaga 18.17. «Kuna olen Hispaanias treeninglaagris, siis kohalikelt tuli pakkumine osaleda,» lisas Patjuk. Ta läbis täna distantsil kilomeetreid keskmiselt 3.22-ga. 400 m vaheaeg tuli Patjukil 1.14 ja 1900 m vaheaeg 6.21.

31. detsembril tahab Patjuk osaleda Hispaanias 10 km maanteejooksul, aga praegu pole veel kindel, kas saab seal startida. Kaks aastat tagasi, 2015. aastal võistles Jekaterina Patjuk vana-aasta õhtul tuntud hispaanlaste osavõtul toimunud Del Nasso 10 kilomeetri pikkusel maanteejooksul, kus sai teise koha isikliku rekordiga 33.13.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles