Video: liigutav video sellest, kuidas Felipe Rio olümpial oma vanaisa esimesena lohutama tõttas

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Felipe ja José Roberto Guimaraes embamas pärast kaotust.
Felipe ja José Roberto Guimaraes embamas pärast kaotust. Foto: Ekraanitõmmis

José Roberto Guimaraes on ainus Brasiilia treener, kes võitnud olümpiamängudelt kolm kuldemedalit - 1992. aastal meeste ning 2008. ja 2012. aastal naiste võrkpallikoondise peatreenerina.

Eelmisel aastal jõudsid olümpiamängud esmakordselt Guimaraesi ja Brasiilia koduõuele, Rio de Janeirosse. Ent Brasiilia naiskonnal ei õnnestunud kolmandat järjekordset kulda võita, vastupidi, üllatuslikult jäädi juba veerandfinaalis viiegeimilises lahingus (otsustav geim 13:15) alla Hiinale. Publik jäi lõpuni omade taha, skandeerides pärast matši «kahekordsed tšempionid, kahekordsed tšempionid».

Koduväljakul saadud kaotus oli mõistagi valus. Üks paljudest sini-kollasesse riietunud poolehoidjatest oli Guimaraesi lapselaps Felipe, kes pärast matši, pisarad silmis, vanaisa lohutama tõttas. See oli hetk, mis läks oma südamlikkusega olümpiaajalukku. Nüüd, jõuludel, postitati olümpiamängude ametlikule sotsiaalmeedia leheküljele just see video. 

Vaata videot siit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles