Klavan teenis Briti meedialt vaid kiidusõnu: «Ta on Anfieldil selgelt alahinnatud mängija.»

Karl Rinaldo
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ragnar Klavan oli täna kenasti ülesannete kõrgusel nii kaitsetöös kui rünnakute alustamisel.
Ragnar Klavan oli täna kenasti ülesannete kõrgusel nii kaitsetöös kui rünnakute alustamisel. Foto: PHIL NOBLE/REUTERS

Ragnar Klavani koduklubi Liverpool teenis täna Inglismaa kõrgliigas hooaja kümnenda võidu, alistades Anfieldil 5:0 tabeli viimase meeskonna Swansea City.

Klavan kuulus taas Liverpooli algkoosseisu, moodustades keskkaitseduo vigastuspausilt naasnud Joel Matipiga. Eelmises mängus eestlase kõrval tegutsenud Dejan Lovren jälgis peatreener Jürgen Kloppi otsusel seekordset kohtumist varumeestepingilt.

Klavan on viimase 21 päeva jooksul saanud täismängu kirja suisa kuuel korral, neist neljal on taga hoitud null.

Liverpool Echo ja Mirror andsid tänase mängu eest 32-aastasele viljandlasele hindeks «7» ja Matipile «6», Express.co.uk'lt ja Independentilt teenisid mõlemad «7».

Eestlase kohta öeldi erinevates portaalides järgnevat: «Klavan on Anfieldil selgelt alahinnatud mängija - ta on kahevõitlustes tugev ja oskab hästi sööta (Mirror). Enesekindel esitus, blokeeris (1:0 eduseisus) Oliver McBurnie ohtliku löögi (Independent). Hoidis asja lihtsana. Tema füüsilist kohalolekut oli tunda, sai üksiku Oliver McBurnie'ga kenasti hakkama. Tegi ka ühe hea bloki, kui McBurnie pääses Matipist mööda ja sooritas löögi (Liverpool Echo).»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles