Liverpool võitleb Euroopa suurklubidega keskkaitsja eest

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stefan De Vrij
Stefan De Vrij Foto: Giuseppe Maffia//UK Sport/SIPA/Giuseppe Maffia//UK Sport/SIPA

Jaanuarikuu ülemikuaken on lähenemas ning see tähendab ka, et aina enam hakkab tiirlema erinevaid kuulujutte. Ühe sellise kohaselt on Liverpool endale palkamas uut keskkaitsjat.

Liverpool lähenes suvel jõuliselt Southamptoni keskkaitsjale Virgil van Dijkile, kuid jäi lõpuks pika ninaga ning pidi isegi Southamptoni ees avalikult vabandama, sest lähenes mängijale klubi selja taga. Nüüd on aga Dijk väidetavalt liitumas hoopis Manchester Cityga ning seetõttu on Liverpool oma tähelepanu suunanud Lazio 25-aastasele keskkaitsjale Stefan De Vrij’le.

Välismeedia teatel pole Lazio kuigi optimistlik, et De Vrij nendega tänavuse hooaja järel lõppevat lepingut pikendab. See tähendab, et Liverpool võib järgmisel kuul mehega juba eel-lepinguläbirääkimistesse asuda.

Väidetavalt on mängumehest huvitatud ka Madridi Atletico. Lisaks on Hollandi koondislase vastu huvi üles näidanud Juventus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles