Mida ütlesid spordiaasta parimad oma tänukõnedes? (1)

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aasta meessportlaseks nimetatud Ott Tänak on kahtlemata tegija. Kuid puhtalt tulemuste põhjal väärinuks tänavu esikohta Nikolai Novosjolov.
Aasta meessportlaseks nimetatud Ott Tänak on kahtlemata tegija. Kuid puhtalt tulemuste põhjal väärinuks tänavu esikohta Nikolai Novosjolov. Foto: Konstantin Sednev

Täna selgusid «Spordiaasta Tähed 2017» auhinnagalal tänavuse aasta parimad sportlased. Aasta meessportlane on Ott Tänak, aasta naissportlane Julia Beljajeva, aasta võistkond epee naiskond, aasta treener Gheorghe Cretu ning aasta noorsportlane Kelly Sildaru. Avaldame kõikide võitjate tänukõned.

Aasta meessportlane Ott Tänak

«Nüüd, kui saan Kristjani ka oma auhinnakappi panna, ongi jäänud ainult see üks karikas - viimane on kõige magusam ja kõige keerulisem saada. Järgmisel aastal läheme Martiniga uude meeskonda ja saame enda ümber ehitada selle tiimi, kellega loodetavasti saame seda ihaldatud tiitlit jahtida. Pikk tee on minna ja loodame ükspäev tiitli ka koju tuua.»

Aasta naissportlane Julia Beljajeva

«Selle auhinna tahan pühendada oma kõige kallimale, oma kõige suuremale fännile, oma kallile vanaemale. Ja ma ei saa välja jätta oma treenerit – ilma temata ma ei seisaks praegu siin, ma poleks üldse keegi. Aastal 2013 olen siin laval juba korra seisnud ja mul on üks Kristjan juba olemas, aga mu treeneril ei ole. Ma arvan, et see on ebaaus. Ta pole ainult minu treener, vaid ta on minu jaoks kõik. Koju jõudes tuleb see Kristjan Sinu uusaastakingituseks, Natalja, see on Sulle, aitäh!»

Aasta treener Gheorghe Creţu

«See auhind on kogule Eesti võrkpalliperekonnale. Selle auhinnaga ma tänan kõiki teid selle toetuse eest. Olen tänaseks mõned eestikeelsed sõnad selgeks õppinud: Ükskord me võidame niikuinii! Aitäh, Eesti.»

Aasta võistkonnaks valitud epeenaiskonna esindaja Kristina Kuusk

«On suur au siin seista. Eesti spordil on olnud erakordselt hea aasta ja meie asemel võiks seista siin ükskõik milline meeskond. Sellel aastal ma ei ütle, et saime Kristjani maailmameistritiitli eest. Ma ütleks, et me saime selle nende kõikide aastate eest, mil me oleme pingutanud ja teinud tõsist tööd.»

Aasta noorsportlane Kelly Sildaru

«Kui päris ausalt rääkida, siis ma pigem hea meelega siin poleks. Tunnen end palju mugavamalt lumistel nõlvadel ning metalsetel käsipuudel. Aga tunnen selle auhinna üle head meelt. Aitäh teile!»

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles