Ogier kavatseb WRC-karjääri lõpetamise järel proovida midagi uut

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sebastien Ogier.
Sebastien Ogier. Foto: Hugh Peterswald/Pacific P/SIPA/Hugh Peterswald/Pacific P/SIPA

Viiekordne autoralli maailmameister Sebastien Ogier kavatseb WRC-karjääri lõpetamise järel osaleda Le Mansi 24 tunni sõidul. 

Ogier’l on sarnased kogemused ringrajal olemas. Ta on osalenud Porsche Supercupi võidusõitudel ning kihutanud GT-sarjas Audi R8 LMSi ja Ferrari F430 Scuderiaga, vahendab väljaanne Autosport.

«Kui ma lõpetan WRC-karjääri, proovin kindlasti midagi uut,» sõnas Ogier. «Ma tahan ühel päeval osaleda Le Mansi sõidul. See on üks asi, mida tahan proovida. Kuid on ka teisi variante,» lisas 34-aastane prantslane, kelle sõnul on praeguses vanuses natuke vara (tipp)spordist loobuda.

Uus autoralli hooaeg algab 25. jaanuaril Monte Carlos. M-Spordi esisõitja ei mõtle liigselt karjääri lõpetamisele, vaid keskendub eelseisvaks hooajaks, sest tiitel vajab kaitsmist. «Praegu keskendun täielikult WRC-sarjale,» ütles Ogier.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles