Aastalõputurniiril on peetud enam kui poolsada mängu ja löödud üle 1700 värava

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aastalõputurniir.
Aastalõputurniir. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Kalevi spordihallis peetaval jalgpalli Aastalõputurniiril on jäänud veel kaks võistluspäeva ning seni on peetud enam kui 500 kohtumist ning löödud üle 1700 värava.

Edukaimaks klubiks on seni olnud Tartu JK Tammeka, kes on koju viinud esikohad U14, U16 ning U17 ja U17 Eliitliiga 2. turniirilt. Lisaks teenisid JK Tammeka Harrastajad esikoha Rahvaliiga B turniiril.

Rahvaliiga A turniiril võidutses FC Lebo Ülesanne, Fännide turniiri võitsid Roosad Pantrid. U12 vanuseklassis noppis võidu Tartu FC Santos. IV liiga edukaimaks meeskonnaks osutus FC Maardu Aliens. Tüdrukute U13 vanuseklassis näitas head minekut Viimsi MRJK, kes korjas kaksikvõidu. Neidude U15 turniiril teenis esikoha Nõmme Kalju FC. III liigas jaotusid meeskonnad kolme turniiri vahel – 3. turniiril võidutses Kohila Püsivus, 2. turniiril sai esimese koha JK Loo ning 1. turniiril näitas parimat minekut FC Zenit Tallinn.

II liiga 2. turniiril oli võidukas Paide Linnameeskond III ja 1. turniiril JK Tabasalu. U13 vanuseklassi võitis JK Tabasalu Sinine ning U15 turniiril Tallinna JK Legion. Maakoolide arvestuses oli edukaim Tabasalu Ühisgümnaasium. Tüdrukute U17 ja poiste U17 Eliitliiga turniiril võidutses Tallinna JK Legion.  Esiliiga B turniiri esikoha saavutas FC Nõmme United, Esiliiga turniiri võitis FC Flora U21 ning Naiste Esi- ja II liiga turniiril sai esikoha FC Flora II.

Kahel viimasel päeval on väljakule tulemas veel tippmeeskonnad, kui Premium liiga kohtumistega tehakse algust täna, 29. detsembril ning jätkatakse ka järgmisel päeval. Naiste Meistriliiga turniir peetakse 30. detsembril. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles