TTÜ sepistas koduses meistriliigas üllatuse

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TTÜ sangariks tõusis Sten Olmre (number 41).
TTÜ sangariks tõusis Sten Olmre (number 41). Foto: Sander Ilvest / Postimees

Eesti korvpalli meistriliigas teenis hooaja teise võidu TTÜ korvpallimeeskond. Koduväljakul alistati skooriga 89:85 liigatabelis teisel positsioonil paiknev Valga-Valka.

Sisuliselt kogu kohtumist juhtinud TTÜ loovutas esmakordselt juhtohjad vastasele kuus minutit ja 55 sekundit enne lõpusireeni, kui külalismeeskond haaras 74:73 eduseisu. Seejärel suurendas Valga-Valka edunumbrid korraks kuuepunktiliseks, kuid TTÜ viigistas uuesti mänguseisu. 

Otsustavad minutid mängiti punkt-punkti heitluses. Viiginumbrid olid tablool ka kaks minutit enne matši lõppu, kuid seejärel taastas oma eduseisu kodumeeskond, kui Toomas Raadiku korvide järel pääses TTÜ kolme punktiga juhtima.

Valga-Valka viigistas seitse sekundit enne lõppu mängu, kuid järelejäänud ajast piisas Sten Olmrele, et pall vastase väljakupoolele viia ja korvi alt võidupunktid kodumeeskonnale jätta. Olmre tabas seejärel ka kaks vabaviset.

Olmre kerkis 24 punktiga võitjate resultatiivseimaks, Oliver Metsalu panustas TTÜ triumfi 20 punktiga. Levi Martin Giese viskas 15 ja T. Raadik 14 punkti. Valga-Valka parim skooritegija oli 31 silma visanud Roberts Freimanis, 22 silma sai kirja Edgars Lasenbergs ning Rain Raadik lisas 12 punkti ja 12 lauapalli.

Kui TTÜ teenis üheksa kaotuse kõrvale hooaja teise võidu, siis Valga-Valka sai kaheksa võidu kõrvale neljanda kaotuse. TTÜ oli enne tänast suutnud võita vaid Noorteliiga meeskonda. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles