Michelau karjäär Järvamaal võib kummalisel kombel olla lõppenud

Karl Rinaldo
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michael Michelau ei jätka ilmselt Järvamaal mängimist.
Michael Michelau ei jätka ilmselt Järvamaal mängimist. Foto: Järvamaa Võrkpalliklubi/Facebook

Järvamaa võrkpalliklubi senise hooaja resultatiivseima mängija, ameeriklase Michael Michelau jaoks on hooaeg tõenäoliselt juba lõppenud, sest teda ei lastud pärast kodumaal veedetud jõulupühi Euroopasse tagasi.

«Mind ei lastud Euroopa lennule, sest klubi ei suutnud mulle tööviisat hankida ega tõestada, et resideerun seal (Eestis). Aitäh, Järvamaa! Hooaeg on läbi,» kirjutas Michelau sotsiaalmeedias. Halva uudise teadasaamise hetkeks oli nurgaründaja Chicagost New Yorki lennanud, ent nüüd ootas teda ja tema tüdruksõpra üle ookeani suundumise asemel hoopis tagasilend Chicagosse.

Järvamaa klubi abitreeneri Villi Vantsi sõnul tehakse kõik endast olenev, et nurgaründaja siiski veel meeskonda tagasi tuua.

«Minu teada algas probleem sellest, et ta oli Euroopas kauem kui ilma viisata tohiks ehk üle 90 päeva. Loomulikult peame tegema kõik, et ta tagasi tuua. Aga seda, kas see ka õnnestub, ei oska ma öelda,» möönis Vantsi.

Mullu Tartu ridu esindanud Michelau pole aga sugugi ainus Järvamaa võõrmängija. Uut aastat alustab Järvamaa kolme leegionäriga: meeskonnas jätkavad mängimist lätlane Martins Jansons ning ameeriklased Relyea Dixon Speller ja Jacob Schmiegelt.

Täiendus! Michelau teatas täna pärast uudise avalikuks tulemist, et plaanib Järvamaale siiski naasta: «Olen Järvamaa rivistuses tagasi, kui mina ja mu mänedžer leiame viisaküsimusele lahenduse. Mul on hea meel Järvamaale tagasi tulla ja tegeleda spordialaga, mida armastan.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles