Aastalõputurniiri võitiski üllatusmeeskond

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maardu Linnameeskond.
Maardu Linnameeskond. Foto: EJL

Jalgpalli Aastalõputurniir lõppes laupäeval Premium liiga turniiriga, kus võidutses Maardu Linnameeskond, kogudes üheksa võitu ja ühe kaotuse ning edestades Tartu Tammekat viie punktiga.

Juba avapäeva järel juhtinud Maardu hea hoog jätkus ka teisel võistluspäeval, kui alistati Viljandi Tulevik, Pärnu Vaprus ja Tammeka. Ainus kaotus saadi Paide Linnameeskonnalt. Nendest tulemustest piisas, et kindlustada turniiri üldvõit.

Sügisel Esiliigas triumfeerinud Maardu, kes mattis maha kõrgliigas mängimise mõtted, pääses Premium liiga turniirile FCI Tallinna ja Sillamäe Kalevi loobumise järel. Seetõttu sai tippseltskonnas võimaluse mängida ka Tallinna Kalev.

Teisele kohale tuli Tammeka, kes kogus kahe päeva jooksul kuus võitu, ühe viigi, kaks kaotust ja 19 punkti. Kolmandaks tuli Paide Linnameeskond, kes lõpetas võrdsete punktide peal koos Tammekaga, ent omavahelise mängu tulemus andis edu Tartu meeskonnale.

Esikolmikule järgnesid FC Flora (14 punkti), Kalev (13), Tulevik (13), FC Levadia (13), Narva Trans (9), Vaprus (4) ja Nõmme Kalju (3).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles