Leedu koondise liider siirdub NBA-st Euroliigasse (1)

Karl Rinaldo
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mindaugas Kuzminskas oli EM-il üks Leedu silmapaistvamaid mängijaid, ent NBA-s tema mänguaeg hoopis kahanes.
Mindaugas Kuzminskas oli EM-il üks Leedu silmapaistvamaid mängijaid, ent NBA-s tema mänguaeg hoopis kahanes. Foto: JACK GUEZ/AFP

Tänavustel korvpalli Euroopa meistrivõistlustel Leedu koondises liidrirolli kandnud Mindaugas Kuzminskas on liitumas Euroliigas play-off'i koha eest võitleva Milano Olimpiaga, kirjutab La Gazzetta dello Sport. Väidetavalt kirjutatakse lähiajal lepingule alla.

28-aastane Kuzminskas siirdus eelmisel sügisel NBA-sse New York Knicksi ridadesse ning viskas oma debüüthooajal keskmiselt kuus punkti mängus. Pärast edukat koondisesuve eeldati, et Kuzminskase roll Knicksis võiks suureneda, ent reaalsus kujunes teistsuguseks. Ta ei pääsenud enam üldse väljakule. Nii saigi temast novembris vabaagent.

Varasemalt nii Kaunase Žalgirises kui Malaga Unicajas mänginud Kuzminskas sõlmib Milanoga lepingu, mis kehtib kuni 2019. aasta suveni. Kontahtis on seejuures punkt, mis võimaldab tal eeloleval suvel NBA-sse tagasi minna. Milanos teeb hea viskekäe poolest tuntud Kuzminskasele ruumi ameeriklane Cory Jefferson, kellega meeskond lepingu lõpetab.

Kuuldavasti oli Kuzminskase teenetest huvitatud ka Istanbuli Anadolu Efes, ent 206-sentimeetrine Leedu ääremängija otsustas Itaalia klubi kasuks.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles