Manchester City must õhtupoolik: uskumatu võiduseeria katkes ja kaks võtmemängijat said vigastada

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Manchester City peatreener Pep Guardiola.
Manchester City peatreener Pep Guardiola. Foto: DAVID KLEIN/REUTERS

Manchester City kaotas Inglismaa jalgpalli meistrivõistlustel tänavu teistkordselt punkte, tehes 21. vooru kohtumises võõrsil 0:0 viigi Crystal Palace'iga. Ühtlasi katkes City 18-mänguline võiduseeria.

City küll domineeris mängu oodatult, ent ei suutnud seekord nii palju lööke väravale sooritada nagu varasemates mängudes. Mängu ei suutnud muutust tuua ka Sergio Agüero, kes juba avapoolaja keskel vigastatud Gabriel Jesusi asemel mängu sekkus. 

Crystal Palace'il tekkis teisel lisaminutil hiilgav võimalus võit võtta, kui Wilfried Zaha penaltialas maha tõmmati. Luka Milivojevic ei suutnud aga 11 meetri karistuslööki realiseerida, lüües palli keset väravat Ederson Moraesi pihta.

Seegi polnud mängu kulminatsioon, sest viimasel ehk kolmandal lisaminutil vigastas jalga City võtmemängija Kevin De Bruyne, kes kanderaamiga väljakult ära kanti.

City liigub viigist hoolimata kindlalt tiitlikursil, olles kogunud 21 mänguga 59 punktiga. Teisel kohal paiknevat Londoni Chelseat edestatakse 14 silmaga. Roy Hodgsoni juhendatav Crystal Palace asub 19 punktiga 17. kohal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles