Andres Sõbra korvpallikommentaar: hinnet «viis» ei vääri esialgu keegi

Andres Sõber
, korvpallitreener
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Noore koosseisuga Pärnu korvpallimeeskonna hea mäng on olnud Andres Sõbra jaoks tänavu meeldivaim üllatus.
Noore koosseisuga Pärnu korvpallimeeskonna hea mäng on olnud Andres Sõbra jaoks tänavu meeldivaim üllatus. Foto: Mailiis Ollino / Pärnu Postimees

Minu aastavahetus möödus küll väga vaikselt ja rahulikult, aga korvpalli sees olen endiselt täiega. Kaunase Žalgiris võitis Euroliigas detsembris ainsana kõik viis mängu ja kerkis juba kolmandat kohta jagama – eespool on veel vaid Moskva CSKA ja Olympiakos.

See on ikka ütlemata vägev, kuidas üks mees nimega Šarunas Jasikevicius suudab asjad paika panna. Lühikesest treeneristaažist hoolimata on temas ilmnenud küllaga küpsust. Jasikeviciuse rollist annab aimu seegi, et 33-aastane Paulius Jankunas valiti detsembris Euroliiga parimaks mängijas. Tegu pole ju mingi imemehega, aga otsustavatel hetkedel on temast kujunenud mängija, kes peaaegu ei eksi.

Et hooaja esimene pool hakkab vaikselt läbi saama, jagan seni nähtu põhjal meie klubidele hindeid.

Kalev/Cramo (15 võitu, 0 kaotust), hinne 4–

Nagu hooaeg on näidanud, komplekteerisid Varrak ja Müürsepp meie võimaluste juures ikkagi päris hea komanda, kuigi töö vilju lõigata nad ise seekord ei saa. Uus juhendaja Kairys on meeskonda igal juhul värskust toonud. Aga seda, kas uue tähe Briscoe peale kevadeni loota saab, ei oska ma lubada, kui ta juba päise päeva ajal tänaval pikali kukub ja vigastada saab.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles