Mourinho Unitedi legendist: ta oleks õnnelik, kui saavutaks 25 protsentigi sellest, mis mina olen saavutanud

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paul Scholes.
Paul Scholes. Foto: Mike Egerton/PA Wire/PA Images

Manchester Unitedi jalgpalliklubi peatreener Jose Mourinho sai pärast meeskonna viigimängu Southamptoniga palju kriitikat. Üks sõnavõtjatest oli klubi legend Paul Scholes, kes polnud rahul Unitedi rekordostu Paul Pogba tegutsemisega. Mourinho ei jäänud Scholesile vastust võlgu.

«Mulle tundub, et ainus asi, mida Paul Scholes teeb, on kritiseerimine,» sõnas portugallane. «Ta mitte ei kommenteeri, vaid kritiseerib. Need on kaks erinevat asja. Kõik ei pea olema sellised fenomenaalsed mängijad nagu tema oli.»

«Ma arvan, et see pole Pogba viga, et ta teenib palju rohkem kui Scholes omal ajal teenis. Ma arvan, et see pole ka Scholesi viga. Jalgpall lihtsalt on selline. Scholes jääb kõigile meelde jalgpalluri, mitte spordikommentaatorina.»

«Kui Scholes saavutaks treenerina 25 protsentigi sellest, mida mina olen saavutanud, oleks ta ilmselt juba väga õnnelik, sest see tähendaks umbes kuut tiitlit,» lisas Mourinho.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles