Jalgpalliliidu juhatuse liige sai süüdistuse kelmuses ja prostitutsioonile kaasa aitamises (1)

Ott Järvela
, vastutav toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Marko Saarm / Sakala

Eesti Jalgpalli Liidu juhatuse liikmele ja eelmisel hooajal esiliigaklubis Tallinna Kalev mänginud väravavahile Daniil Savitskile (28) esitati süüdistus kelmuses ja prostitutsioonile kaasa aitamises, eelistung Harju maakohtus toimub 18. jaanuaril.

Savitskiga analoogse süüdistuse sai Stanislav Borodin (34), kes on kinnisvarafirma Delta Property teine juht, kelle politsei mullu augustis kinni pidas ja vahistas, vahendab ERR.ee. Savitski vahistamist politsei toona ei taotlenud ja ta viibib vabaduses.

Lisaks kelmusele said mehed süüdistuse prostitutsioonile kaasa aitamises, kuna Delta Property kinnisvaraportfelli kuuluvas korteris toimus prostitutsiooniäri.

Kogu juhtum jõudis esimest korda avalikkuse ette 2017. aasta 1. novembri ETV saates «Pealtnägija».

1989. aastal sündinud Savitski tegi 2017. aasta hooajal JK Kalevi põhi- ja duubelmeeskonna ridades kaasa kokku 28-s esiliiga ja esiliiga B kohtumises. Kalevi ridadesse kuulub ta alates 2012. aastast, enne seda mängis Savitski kolm hooaega Nõmme Kaljus, kelle varuväravavahina võitis 2011. aastal Eesti meistrivõistlustel hõbemedali.

EJLi juhatusse valiti Savitski 2017. aasta märtsis ning tema vastutusalaks on seal ranna- ja saalijalgpall. «Antud süüdistus on Daniil Savitski isiklik asi ja tema tegevust juhatuse liikmena ei mõjuta,» sõnas Postimehele jalgpalliliidu infojuht Mihkel Uiboleht.

Savitski on 2014. aastast advokatuuri liige ning alates 2017. aasta 19. septembrist vandeadvokaat.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles