Video: platsile naasnud Costa ei lasknud väravat kaua oodata

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Diego Costa lastega
Diego Costa lastega Foto: PAUL WHITE/AP

Viimati 27. mail Chelsea särgis platsile jooksnud Diego Costa naasis pooleaastase pausi järel väljakule ning sai Madridi Atletico särgis kohe ka jala valgeks. Atletico alistas karikasarjas Lleida 4:0.

Kevadel Inglismaa jalgpallimeistriks tulnud Chelsea senine esiründaja Diego Costa jäi suvel hammasrataste vahele: Inglismaa klubi ei soovinud tema teeneid enam kasutada, aga ei soostunud teda sellest hoolimata ka müüma. Lõpuks sai tehing siiski tehtud ning Costa siirdus tagasi Madridi Atleticosse, kus tal lubati reeglite kohaselt platsile tulla alles nüüd, 207 päeva viimasest ametlikust mängust hiljem.

Atletico asus kohtumist 33. minutil Diego Godini ja 37. minutil Fernando Torrese tabamustest juhtima, Costa sekkus mängu vahetusest 64. minutil ning lõi värava kõigest viis minutit hiljem. Seejuures tegi Costa väravat tähistades oma põlvele haiget ning pärast kerget ravi asus kohtunikuga sõnelema, kuid olukord lahenes tagajärgedeta. Kohtumise lõppskoori eest hoolitses mängu teisel lisaminutil Antoine Griezmann.

Atletico kuldsel hooajal (2014. aastal võideti Hispaania meistritiitel) lõi Costa Hispaania kõrgliigas 35 mänguga 27 väravat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles