Süüdistuse saanud Savitski ja Tallinna Kalevi teed läksid lahku

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Väravavaht Daniil Savitski.
Väravavaht Daniil Savitski. Foto: Tallinna JK Kalev

Tallinna Kalevi spordidirektori Joel Lindpere sõnul ei kuulu kelmuses ja prostitutsioonile kaasa aitamises süüdistatud Daniil Savitski (28) enam klubi hingekirja, vahendab Soccernet.

Lindpere teatas Soccerneti portaalile, et Kalev annab võimaluse oma noortele, soovib Savitskile edu ja tänab teda aastate eest, mil klubi esindas.

1989. aastal sündinud Savitski tegi 2017. aasta hooajal JK Kalevi põhi- ja duubelmeeskonna ridades kaasa kokku 28-s esiliiga ja esiliiga B kohtumises. Kalevi ridadesse kuulub ta alates 2012. aastast, enne seda mängis Savitski kolm hooaega Nõmme Kaljus, kelle varuväravavahina võitis 2011. aastal Eesti meistrivõistlustel hõbemedali.

EJLi juhatusse valiti Savitski 2017. aasta märtsis ning tema vastutusalaks on seal ranna- ja saalijalgpall. «Antud süüdistus on Daniil Savitski isiklik asi ja tema tegevust juhatuse liikmena ei mõjuta,» sõnas Postimehele jalgpalliliidu infojuht Mihkel Uiboleht.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles