Murray jääbki Austraalia lahtistest kõrvale

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andy Murray
Andy Murray Foto: Kamran Jebreili/AP

Kahekordne olümpiavõitja ja kolmekordne Suure slämmi tenniseturniiri võitja Andy Murray jääb 15. jaanuaril algavatest Austraalia lahtistest meistrivõistlustest puusavigastuse tõttu eemale. 

2016. aasta novembris maailma esinumbri staatuses olnud šotlase eelmine hooaeg ebaõnnestus erinevate vigastuste tõttu, britt pole väljakul käinud alates juulikuust. 30-aastane Murray plaanis võistluspaika lennata juba enne jõulupühasid, kuid varasemad hädad lõid uuesti välja. 

«Kahjuks ei mängi ma sel aastal Melbourne’is, sest ma pole veel valmis võistlema,» sõnas Murray, kes sõidab nüüd Austraaliast tagasi Londonisse, kus asub vaagima edasisi lahendusi. Halvimal juhul peab ta võib-olla minema isegi lõikusele, kuid sooviks selle võimaluse viimaseks jätta. 

Austraalia lahtiste tiitlikaitsja on Federer, kes alistas vähem kui aasta tagasi finaalmängus hispaanlase Rafael Nadali. Nelja parema hulka jõudsid ka šveitslane Stan Wawrinka ja Bulgaaria esindaja Grigor Dimitrov. Murray langes konkurentsist neljandas ringis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles