Ilves võitis proovivooru ja näitas treeningul pikka hüpet

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristjan Ilves.
Kristjan Ilves. Foto: Sille Annuk / Tartu Postimees

Eesti kahevõistleja Kristjan Ilves võitis Saksamaal Klingenthalis toimunud kontinentaalkarika etapil proovihüppevõistluse. 

Eestlane lendas proovivoorus 131 meetri kaugusele ja teenis 126,7 punkti ning edestas teisel kohal platseerunud austerlast Franz-Josef Rehrli 1,4 ja kolmanda koha saavutanud sakslast Anton Schleutterit 1,9 punktiga.

Veidi hiljem peetud ametlikul treeningul näitas Ilves küll taas kõige pikemat, 129 meetrist hüpet, aga 66 punkti andis talle kolmanda koha. Teises voorus hüppas Ilves 122 meetri kaugusele ja teenis 58,7 punktiga kaheksanda koha. 

Lisaks Ilvesele võistleb Saksamaal veel kolm kahevõistlejat. 

Karl-August Tiirmaa hüppas treeningul 107 meetri ja 112,5 m kaugusele ning sai mõlemal juhul 39. koha. Andreas Ilves hüppas 104,5 ja 104 meetrit ning oli 54. Han Hendrik Piho otsis hüpet ning leppis 86,5 meetri (70. koht) ja 93,5 meetriste (70. koht) õhulendudega.

Eestlased otsustasid kontinentaalkarika etapil osaleda, sest eeloleval nädalavahetusel toimuma pidanud Otepää maailmakarika etapp jääb lumepuuduse tõttu ära. «Võistelda on vaja, paus venib muidu liiga pikaks – pealegi saab seda teha kolm päeva järjest,» lausus koondise peatreener Andrus Ilves eelmisel nädalal Postimehele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles