Eesti võrkpallurit tabas Prantsusmaal palliüllatus

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martti Juhkami.
Martti Juhkami. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Eesti võrkpallikoondise nurgaründaja Martti Juhkami tööandja Tourcoing alistas Prantsusmaa karikavõistluste veerandfinaalis võõral väljakul Mende Volley Lozere meeskonna 3:0 ning pääses nelja parema hulka. Eestlane panustas triumfi kümne punktiga.

Juhkami sõnul oli tegemist väikese Mende linna jaoks olulise sündmusega ja seetõttu oli pool linna kohal kohtumist jälgimas. Eestlase leivaisa tabas aga omalaadne üllatus. Nimelt saab karikasarjas kodumeeskond valida, kas mängitakse Mikasa või Molteni palliga.

«Tegime nädal enne mängu trenni Mikasa pallidega ja isegi mängueelses treeningus anti meile kodumeeskonna poolt Mikasa pallid. Meeskonnale üllatuslikult kärutati mänguks aga saali Molteni pallid,» kirjeldas Juhkami kodumeeskonna üllatust oma Facebooki lehekülje vahendusel.

Ta lsas: «Selline üllatus paraku kodumeeskonnale edu ei toonud, aga eks nad pididki kōiki vahendeid kasutama, et meie rütmi segada.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles