Rapla lõpetas lätlasega lepingu

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maris Ziedins (number 8)
Maris Ziedins (number 8) Foto: Tairo Lutter / Postimees

Rapla korvpallimeeskond lõpetas vastastikusel kokkuleppel lepingu lätlase Maris Ziedinsiga. 

27-aastane jõuline äär saabus Raplasse septembri keskel ning osales ligi nelja kuu jooksul 20 mängus. Eesti meistriliigas kogunes lätlase arvele 13 kohtumist. Tema keskmised näitajad olid järgmised: 28 minutit mänguaega, 8,2 punkti, kaks resultatiivset söötu ja 6,6 lauapalli.

«See Maris Ziedins, kes mängis Rapla eest oktoobris, oleks kindlasti meiega hooaja lõpuni jäänud, aga kahjuks vähenes tema panus viimasel kahel kuul tasemeni, millega me ei saanud leppida,» selgitas Rapla Korvpallikooli juht Jaak Karp.

Ta lisas: «Oleme niigi suhteliselt lühike võistkond ja seetõttu peame oma pikkadelt igal juhul maksimumi kätte saama. Otsus ei olnud lihtne, sest tegemist oli väga meeldiva isiksusega, kes sulandus kiirelt meeskonda, aga kevadet silmas pidades tundus õige otsus praegu langetada.»

Eelmisel nädalal lõpetas Rapla lepingu katseajal viibinud tagamängija Jaren Sinaga. Mõned päevad tagasi liitus meeskonnaga samuti tagamängija Dominique Hawkins. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles