Ajaleht: Coutinho üleminekusumma tõusis veelgi

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Philippe Coutinho annab plaksu Ragnar Klavanile
Philippe Coutinho annab plaksu Ragnar Klavanile Foto: PAUL ELLIS/AFP

Briti ajaleht The times väidab, et Philippe Coutinho siirdumine Liverpoolist Barcelonasse on möödapääsmatu, vahendab ESPN. Nüüd tahetakse brasiillase ülemineku eest maksta 142 miljonit naela ehk 159 miljonit eurot. 

Vaid aasta aega tagasi sõlmis Philippe Coutinho Liverpooliga viieaastase lepingupikenduse, millesse polnud lisatud isegi väljaostusummat. Ent juba pool aastat hiljem, augustis, mõtles brasiillane välja seljavigastuse, et Liverpoolist lahkuda. Katalaanide superpakkumisest hoolimata ei olnud Inglise klubi nõus teda müüma, kinnitades sellega, et Liverpoolil on tõsine plaan Euroopa tugevamate klubide sekka naasta.

Ent pool aastat hiljem pole olukord muutunud. Coutinho nõuab jätkuvalt üleminekut ja Hispaania meedia andmetel on ta Barcelonas juba särginumbrigi välja valinud. 

The Timesi andmetel on Barcelona suurendanud juba oma pakkumist ligikaudu 142 miljoni naelani, millest 106 miljonit naela makstakse koheselt välja, ülejäänud summa põhineb boonustel ja preemiarahadel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles