Eesti tituleerituim abikohtunik lõpetas rahvusvahelise karjääri

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hannes Reinvald
Hannes Reinvald Foto: Veiko Soo

FIFA otsustas 2018. aastaks väljastada rahvusvahelise litsentsi 17 Eesti kohtunikule. Tegemist on rekordiga. Eesti staažikaim ja tituleerituim abikohtunik Hannes Reinvald lõpetas aga oma pika rahvusvahelise karjääri.

Meestest said väljakukohtuniku litsentsi Kristo Tohver, Roomer Tarajev ja Juri Frischer ning abikohtuniku oma Dmitri Vinogradov, Sten Klaasen, Silver Kõiv, Neeme Neemlaid, Aron Härsing ja esmakordselt Veiko Mõtsnik. 

Naistest teenisid FIFA litsentsi väljakukohtunikud Reelika Turi ja Triinu Laos ning abikohtunikud Anni Rahula, Karolin Kaivoja ja esmakordselt Anni Koppel.

Saalijalgpallikohtuniku rahvusvaheline litsents määrati Grigori Ošomkovile, rannajalgpallis Andrei Karhule ja Ago Kärtmannile.

FIFA litsents väljastatakse üheks kalendriaastaks ja see võimaldab vastavalt oma spetsifikatsioonile teenindada rahvusvahelisi mänge FIFA ja UEFA egiidi all toimuvatel erinevatel võistlustel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles