Ülekullatud Reali argipäev: kas Ronaldo ja Zidane lahkuvad?

Andres Vaher
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Olgugi et Cristiano Ronaldo (vasakul) ja Zinedine Zidane nimetati mullu vastavalt aasta parimaks mängijaks ja treeneriks, ripuvad  mõlema Reali-tuleviku kohal küsimärgid.
Olgugi et Cristiano Ronaldo (vasakul) ja Zinedine Zidane nimetati mullu vastavalt aasta parimaks mängijaks ja treeneriks, ripuvad mõlema Reali-tuleviku kohal küsimärgid. Foto: BEN STANSALL/AFP/Scanpix

Ajalugu tunneb arvukalt juhtumeid, kui Madridi Reali jalgpalliklubi just midagi suurt võitnuna otsustab: kõik, treeneri aeg on ümber. Ainuüksi viimase viie aasta jooksul on sel moel loobutud Carlo Ancelottist ja Jose Mourinhost.

Hetkel kaitseb Real koguni viit trofeed: Meistrite liiga, Hispaania liiga, Hispaania superkarikas, UEFA superkarikas, klubide MM. Ometi on jutt Hispaania pealinnas vali: Zinedine Zidane’i tool kõigub. Ajendiks tõsiasi, et La Ligas asutakse alles neljandal positsioonil. Tiitel on samahästi kui (FC Barcelonale) läinud.

Samuti on segane olukord maailma parima mängija Cristiano Ronaldoga. Põhjuseks portugallase soov ja Reali soovimatus tema lepingut pikendada (loe: palka tõsta).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles