Londoni Arsenali peatreener sai juhendamiskeelu ja kopsaka rahatrahvi

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kohtunik Mike Dean ja Londoni Arsenali peatreener Arsene Wenger.
Kohtunik Mike Dean ja Londoni Arsenali peatreener Arsene Wenger. Foto: JASON CAIRNDUFF/Action Images via Reuters

Eelmise kalendriaasta viimasel päeval Inglismaa kõrgliigas võõral väljakul West Bromwich Albioniga 1:1 viiki mänginud Londoni Arsenali tabas tagasilöök. 

Nimelt määras Inglismaa jalgpalliliit Arsenali peatreenerile Arsene Wengerile kolmemängulise juhendamiskeelu ja 40 000 naelsterlingi suuruse rahatrahvi, kirjutab BBC.

Prantslasest peatreener polnud rahul kõnealuses kohtumises peakohtuniku otsusega: õigusemõistja Mike Dean määras mõned minutid enne kohtumise lõppu kodumeeskonna kasuks penalti. Kohtuniku hinnangul mängis Arsenali kaitsja Calum Chambers karistusalas käega määrustevastaselt.

Mängu järel tegid Arsenali mängijad keskjoone lähistel Deani ümber «energiaringi» ja nõudsid seletust. Wenger otsustas pärast kohtumist oma pahameelt väljendada kohtunikeruumis. Inglismaa jalgpalliliit pidas treeneri käitumist ja keelekasutust pahatahtlikuks.

Kolmes järgmises kohtumises ehk karikamängudes Nottingham Foresti ja Londoni Chelseaga ning liigamängus Bournemouthiga ei saa Wenger meeskonda mängu ajal juhendada. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles