Poksiproff Arro läheb ringi riskantse plaaniga: kui õnnestub, võidan nokaudiga!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti üks paremaid profipoksijaid Kaupo Arro läheb täna õhtul Kalevi spordihallis toimuval võitlusüritusel Warrior Fight püüdma karjääri viiendat võitu oma seni täiuslikult alanud profiteel.

Arro vastane Bogdan Protsyshin tuleb Ukrainast. Ta on karjääri jooksul pidanud 21 matši ja võitnud neist kaheksa. Kuid tegemist on äärmiselt ründava stiiliga poksijaga, kelle kaotustest üheksa pärinevad väga kõrge klassiga vastastelt.

"Ta tuleb pidevalt matši jooksul peale ja risti ette ei löö. Mulle see sobib, ma ei pea teda ringis taga ajama nagu mõne pikema vastase puhul ette on tulnud. Lihtne matš kindlasti ei tule," rääkis Arro eilsel kaalumisel.

"Ma arvan, et kõige tähtsam on õiged momendid ära tabama. Lüüa sel hetkel, kui tema tuleb mind lööma. Riskantne, aga kui õnnestub, võidan nokaudiga," on Arro veendunud.

Arro matš on täna õhtul üks seitsmest profipoksimatšist, mille Warrior Fight publiku ette toob. Lisaks leiavad õhtul aset ka kolm amatöörpoksimatš. Suurima tähelepanu all on kindlasti 12-kordse eesti meistri Ainar Karlsoni debüüt profileeris ning kohaliku tasandi parima poksija Pavel Semjonovi etteaste. Kalevi spordihalli uksed avatakse täna kell 18.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles