Itaalia meedia: Torino Juventus napsab Liverpoolist poolkaitsja

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Emre Can.
Emre Can. Foto: PHIL NOBLE/REUTERS

Torino Juventuse jalgpallimeeskond soetab Liverpoolist poolkaitsja Emre Cani, kellele pakutakse viieaastast lepingut, kirjutavad erinevad Itaalia jalgpalliportaalid. 

23-aastase Saksamaa koondislase leping Liverpooliga lõppeb käimasoleva hooaja järel. Liverpool ja peatreener Jürgen Klopp soovisid Caniga sõlmida lepingupikenduse juba eelmisel hooajal, kuid poolkaitsja pole tänaseni pabereid määrinud. Novembris võttis antud teema üles ka Liverpool Echo, kellele Can vihjas, et paanikaks pole põhjust.

Itaalia meedia hinnangul on mängija Juventusega kokkuleppele jõudnud ning siirdub eeloleval suvel üleminekusummata Saapamaale. See tähendab seda, et hooaja lõpuni kuulub Can suure tõenäosusega Liverpooli hingekirja.

Cani värbamisest on/olid huvitatud ka teised tippmeeskonnad eesotsas Madridi Reali, Dortmundi Borussia, Milano Interi ja Müncheni Bayerniga.

Tänavusel hooajal on Can osalenud kõikide sarjade peale kokku 17 mängus ja löönud neli väravat. 2014. aasta suvel Liverpooliga käed löönud mängija on esindusmeeskonda esindanud 146 kohtumises. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles