Liverpool asendab Coutinho Leicesteri talismaniga?

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Riyad Mahrez.
Riyad Mahrez. Foto: CRAIG BROUGH/Action Images via Reuters

Liverpooli jalgpallimeeskond pole pärast Philippe Coutinho lahkumist Barcelonasse käed rüpes istuma jäänud, vaid ollakse lähedal alžeerlase Riyad Mahrezi palkamisele. 

Inglismaa meedia hinnangul soetatakse Leicester City ääremängija 55 miljoni euro eest ning temaga sõlmitakse nelja aasta pikkune leping. 26-aastane Alžeeria koondislane läbib eelduste kohaselt Liverpoolis meditsiinilise ülevaatuse juba lähipäevade jooksul.

Laupäeval kirjutas Liverpool Echo, et Jürgen Klopp jahib jätkuvalt Prantsusmaa koondise ääreründajat Thomas Lemari. Liverpool tundis Monaco 22-aastase mängija vastu huvi ka möödunud suvel, kuid klubid ei jõudnud omavahel üleminekusummas kokkuleppele.

Inglismaa klubiga seostatakse ka Leverkuseni Bayeri ääreründajat Julian Brandti, Pariisi Saint-Germaini ründavat poolkaitsjat Julian Draxleri ja Gelsenkircheni Schalke keskväljameest Leon Goretzkat. Kõik kolm mängijat mängivad Saksamaa koondises. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles