Liidrina alustanud Ilves loovutas murdmaasõidus kaheksa kohta

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristjan Ilves
Kristjan Ilves Foto: Romina Eggert

Kahevõistluse kontinentaalkarikasarjas Klingenthalis sai esikohalt alustanud Kristjan Ilves üheksanda koha.

Eile õhtul hakkas Klingenthalis tugevalt vihma sadama ning kardeti, et maandumisnõlv ei pea vastu. Kuigi täna hommikul oli kohtunike arvates hüppemäe tingimused normaalsed ning alustati võistlusega, muudeti kiiresti otsust ning arvesse läksid proovivooru tulemused.

Nõnda alustas Kristjan Ilves reedese proovivooru 131 meetri ja 126,7 punktiga esikohalt, edestades austerlast Franz-Josef Rehrli 6 sekundiga ja kolmandana lõpetanud sakslast Anton Schleutterit 8 sekundiga. 

10 km pikkuse sõiduga loovutas kaheksa kohta ning lõpetas võistluse üheksandal kohal, kaotades võitjale Francois Braud’le +1.25,7. Prantsusmaale kindlustas kaksikvõidu Antoine Gerard (+8,2), kolmandal kohal lõpetas poolakas Pawel Slowiok (+15,9).

37. kohalt startinud Tiirmaa (+3.29,4) lõpetas võistluse 29. kohal, Andreas Ilves (+5.00,5) sai 52 sportlase konkurentsis 47. koha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles