Skandaalne austraallane teenis koduväljakul ajaloolise triumfi (1)

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nick Kyrgios.
Nick Kyrgios. Foto: Tertius Pickard/AP

Kreeka päritoluga Austraalia tennisist Nick Kyrgios (ATP 21.) alistas kodupubliku rõõmuks Brisbane’i turniiri finaalmängus ameeriklase Ryan Harrsioni (ATP 47.) 6:4, 6:2.

Tund ja 13 minutit kestnud kohtumises 17 serviässa löönud Kyrgiose esimese servi õnnestumise protsendiks kujunes 71. Esimeses setis viite murdepalli omanud, kuid kõik need raisanud, Harrison lõi kaheksa serviässa ja tegi kolm topeltviga.

Kyrgios polnud mitte kunagi varem koduväljakul ATPi turniiri võitnud. Viimati teenis 22-aastane Austraalia esindaja turniirivõidu 2016. aastal.

Oma mängustiili ja sõnavõttude poolest tuntud Kyrgios tegi lõppenud hooajal koostööd prantslase Sebastian Grosjeaniga, kuid treenib tänavusel hooajal hea sõbra Matt Reidiga. «Ta on minu meeskonnas rohkemat kui treener. Teda ei hinnata piisavalt,» kommenteeris Kyrgios.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles