Postimehe tipphetked: Madridi Real mängis tulega ning saigi kõrvetada

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Hispaania jalgpalli kõrgliiga 18. voorus leppisid Madridi Real ja Celta Vigo  eile 2:2 viiki.

Kohtumist asus üllatuslikult juhtima kodumeeskond, kui Daniel Wass tõstis 33. minutil osavalt palli üle Reali väravavahi Keylor Navase. Juba kolm minutit hiljem särasid tablool viiginumbrid, kui värava lõi Gareth Bale. Omakorda kaks minutit hiljem lõi Bale oma teise värava ning viis Reali 2:1 ette.

Mängu üks võtmemomente leidis aset teisel poolajal, kui 72. minutil pääses Iago Aspas Reali väravavahi Navasega üks-üks olukorda. Navas otsustas ründaja veaga maha võtta ning kohtunik määras penalti. Reali fännide õnneks suutis Navas oma eksimuse penaltitõrjega korvata.

Celta Vigo jätkas aga viigivärava otsimist ning kohtumise 82. minutil jõuti ka sihile, kui täpne oli Maximiliano Gomez.

Viigiline tulemus tähendas Realile järjekordset punktide kaotamist. 18 mängust on sel hooajal võidetud 9, viigistatud 5 ning kaotatud 3. 32 punktiga ollakse Hispaania kõrgliigas tabelis alles neljandal positsioonil. Liider Barcelonal on punkte 48, Madridi Atleticol 39 ning Valencial 37. Celta Vigo hoiab aga 22 punktiga 14. kohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles