Veel üks tippmängija loobus Austraalia lahtistest

Karl Rinaldo
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hiljuti emaks saanud Serena Williams ja oma lapse hooldusõiguse eest kohtus võitlev Viktoria Azarenka jäävad Austraalia lahtistest meistrivõistlustest eemale.
Hiljuti emaks saanud Serena Williams ja oma lapse hooldusõiguse eest kohtus võitlev Viktoria Azarenka jäävad Austraalia lahtistest meistrivõistlustest eemale. Foto: Mark J. Terrill/AP

Nädala aja pärast algavatel Austraalia lahtistel tennisemeistrivõistlustel ei tee kaasa endine maailma esireket ja turniiri kahekordne võitja, valgevenelanna Victoria Azarenka.

28-aastane Azarenka jätab turniiri vahele, kuna võitleb kohtus oma poja hooldusõiguse eest. Ta oli turniiri korraldajatelt teeninud vabapääsme, mis tema loobumise tõttu antakse Horvaatias sündinud, kuid Austraaliat esindavale Ajla Tomljanovicile (WTA 108.). 

Azarenka kõrval on tuntud mängijatest loobunud aasta esimesest suurturniirist ka Serena Williams, Andy Murray ja Kei Nishikori. Vigastuse tõttu alles kaaluvad Austraalias mängimist Garbine Muguruza, Johanna Konta, Novak Djokovic ja Rafael Nadal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles