Tänaku koha täidab kaheks MM-ralliks Prantsuse rallimees

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bryan Bouffier.
Bryan Bouffier. Foto: SEBASTIEN NOGIER/AFP

Ott Tänaku ja Martin Järveoja endise meeskonna M-Spordi autosse istub kaheks MM-ralliks 39-aastane Bryan Bouffier.

Bouffier asub M-Spordi põhisõitjate Sebastien Ogier’ ja Elfyn Evansiga starti nii MM-sarja avaetapil Monte Carlos kui hooaja neljandal rallil Korsikal. Rallimees on mõistagi ootusärev ning tunnistas M-Spordi pressiteenistusele, et närveerib kõvasti.  

«Minu ööd on nüüd palju lühemad, kui tean, et sõidan peagi ühega neist hämmastavatest autodest. Olen Ford Fiesta WRCga oma unenägudes juba hulgaliselt kilomeetreid läbinud,» rääkis prantslane. «Ma tõepoolest ei uskunud, et saan võimaluse selle masinaga – isegi testimisel! – sõita.»

Prantslase eesmärgiks on rallisid nautida, kuid soovib M-Spordile ka teene teha. «Sooviksin meeskonnale mõned punktid tuua, see oleks kirsiks tordil!» sõnas Bouffier.

Bouffier on Monte Carlo rallil ka korra juba võitnud - 2011. aastal. Korsika rallil võidutses ta 2013. aastal. 

Tänavne Monte Carlo ralli algab 25. jaanuaril, kui Ott Tänak ja Martin Järveoja teevad oma debüüdi Toyota Gazoo Racingus. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles