Marko Meerits: mäng Rootsi vastu õnnestus väga hästi

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marko Meerits Abu Dhabis
Marko Meerits Abu Dhabis Foto: Sander Jürjens / EJL

Eesti jalgpallikoondise 1:1 viigimängus Rootsiga väravat kaitsnud Marko Meerits sõnas, et tugeva vastase vastu peab meeskond viigiga rahule jääma. 

«78 minutit suutsin värava puhtana hoida, mäng õnnestus tervikuna väga hästi. Tegin oma töö ära ja nautisin lihtsalt täiel rinnal aasta esimest mängu. Muidugi tahtnuks võita, aga alati see ei õnnestu – tugeva vastase vastu peame viigiga rahul olema,» kirjutas Meerits ning kirjeldas ka Rootsi koondise debütant Kalle Holmbergi löödud väravat.

«Vastaste viigiväravat takistada ei õnnestunud, nad tegid kasti juures hea seinasöödu ja ründaja lõi ühe puutega mulle vastuliikumisse alla nurka.»

Meerits sai ka kiidusõnu koondise peatreenerilt Martin Reimilt: «Marko oli kindlasti meie üks tublimaid, palju reaktsioonitõrjeid ja tubli mäng. Meil on koondises väga korralikud väravavahid ning see on ainult hea.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles