Järelvaadatav: Eesti kahevõistlejad finišisse ei jõudnud, Saksamaa pidas põneva lõpuheitluse (1)

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kahevõistluse MK-etapil Val di Fiemmes said Saksamaa meeskonnad kaksikvõidu, kui II võistkonna eest sõitnud Vinzenz Geiger alistas lõpusirgel esindusvõistkonna ankrumehe Johannes Rydzeki. Eesti võistkonnad said ringiga. 

Eesti esindusvõistkond (Karl August Tiirmaa, Kail Piho) läks suusarajale liidrist 2 minutit ja 59 sekundit hiljem ning alustas võistlust 16. kohalt. Eesti II (Andreas Ilves, Han-Hendrik Piho) kaotas neile üle minuti, liidrile +4.07 ning oli eelviimane, 21. kohal.

Kui Andreas Ilves püüti liidrite poolt kinni kümnendal kilomeetril, siis Tiirmaal jäi napilt puudu, et Piho viimasele ringile saata. 

Et värskust säilitada, jätab reedel individuaalvõistlusel 28. koha saanud Kristjan Ilves Val di Fiemmes laupäevase paarissprindi vahele – tema asemel pääseb rajale noorem vend Andreas – ning võistleb vaid reedel ja pühapäeval.

Suusahüpped:

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles