Flora värske peatreener hoiatab kohtunikke: olen Arno Pijpers 1.5

Andres Vaher
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jürgen Henn taliturniiri kohtumises Paidega floralasi juhendamas.
Jürgen Henn taliturniiri kohtumises Paidega floralasi juhendamas. Foto: Tairo Lutter

Reedel Eesti jalgpallimeistri FC Flora peatreeneriks nimetatud Jürgen Henn ütles intervjuus Postimehele muuhulgas, et on äärmiselt emotsionaalne inimene ega salanud, et kindlasti saavad seda omal nahal tunda ka kohtunikud.

30-aastane Henn vastas küsimusele «Milles poolest erined Norbert Hurdast, kes samuti väga noorena Flora peatreeneriks sai?» niimoodi: «Olen ilmselgelt palju emotsionaalsem. Kes meid koos näinud, see teab. millest räägin. Mina ei suuda emotsioone peita. Võin näiteks terve mängu kohtunikke sõimata...»

Ja täpsustusele, et kas sestap võib teda ristida Arno Pijpers II-ks (Flora eelmine peatreener ei hoidnud ses vallas samuti just tagasi), teatas hollandlase seni abimees ja nüüdne mantlipärija: «Pigem Arno 1.5. Tema kõrval veendusin tõesti, et olen rahulik.»

«Tulles aga tagasi eelmise küsimuse juurde: arvan, et olen mängijate suhtes nõudlikum, vajadusel ka karmim ja otsustavam. Hindan kõrgelt ausust ja konkreetsust. Kindlasti annan kõigile võimaluse, aga kui saan selgeks, et see ei tööta, siis tuleb otsida uus mängija,» lisas Henn.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles