Nimeka jalgpallitreeneri Dakari ralli lõppes haiglas

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andre Villas-Boas läbis Dakari rallil enne katkestamist kolm etappi.
Andre Villas-Boas läbis Dakari rallil enne katkestamist kolm etappi. Foto: FRANCK FIFE/AFP/Scanpix

2012. aasta jaanuaris oli Andre Villas-Boas Londoni Chelsea jalgpalliklubi peatreener, kelle töö oli panna võimalikult hästi mängima koosseis, kuhu teiste seas kuulusid Petr Cech, David Luiz, John Terry, Frank Lampard, Juan Mata, Fernando Torres ja Didier Drogba.

Kuus aastat hiljem võib Villas-Boas peale Chelsea endiste töökohtade seas nimetada ka Tottenham Hotspurit, Peterburi Zeniti ja pururikast Hiina tippklubi Shanghai SIPGi. Eile hommikul istus ta aga autorooli, et sõita aja peale läbi 444 kilomeetri pikkune rada Peruu liivadüünides.

Mitme kuldse käepigistuse toel tavainimese mõistes pururikas Villas-Boas võttis ette Dakari kõrberalli, mis tuntud oma ohtlikkuse poolest – eelmise 39 võistluse jooksul on hukkunud 28 võidusõitjat ning tänavugi on nähtud juba mitut kõhedust tekitavat õnnetust (näiteks rullus paraguaylase Roberto Recalde auto eile üheksa korda üle katuse). Miks ometi?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles