Video: Heati ja Raptorsi lahingus lasti rusikad käiku

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
DeMar DeRozan ja Serge Ibaka lasid mõlemad Heati mängijate peal auru välja.
DeMar DeRozan ja Serge Ibaka lasid mõlemad Heati mängijate peal auru välja. Foto: Dan Hamilton/USA Today Sports/Scanpix

Korvpalliliiga NBA möödunudöiseks pingelisemaiks mänguks kujunes Toronto Raptorsi ja Miami Heati vastasseis ja seda mitte ainult seetõttu, et viimased said lõpusekundikorvist 90:89 võidu.

Pinged keesid kohtumises üle kolmandal veerandil, kui Raptorsi rünnakul läksid karvupidi kokku Serge Ibaka ja James Johnson. Ibaka üritas teda katnud Heati mängumehele äsada küünarnukiga ja Johnson vastas teele saadetud rusikahoobiga. Suuremat kahju sportlased teineteisele ei teinud, aga mõistagi saatsid kohtunikud mõlemad mehed riietusruumi oma tegusid vaagima.

Mängu viimasel 20 sekundil vahetasid liidriohjad suisa kolmel korral käsi. Esmalt viis Goran Dragic Heati 88:87 ette, kuid 3,1 sekundit enne lõpusireeni oli kodumeeskonna poolelt täpne DeMar DeRozan. Heatil oli järgi üks mõtlemisaeg, millega edeneti poolele väljakule. Sealt mängiti järelejäänud ajaga viskele Wayne Ellington, kes kindlustas külalistele 90:89 võidu.

Heat ei saanud aga edu täies rinnas tähistada, sest taas keesid üle emotsioonid: lahutamist vajasid Dragic ja DeRozan. Tegu oli ka mängu resultatiivseimate meestega – sloveen tõi Heatile 24, DeRozan Raptorsile 25 punkti.

NBA tulemused:
Dallas Mavericks – Orlando Magic 114:99
Oklahoma City Thunder – Portland Trail Blazers 106:117
Toronto Raptors – Miami Heat 89:90
Los Angeles Lakers – Sacramento Kings 99:86

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles