Veel üks ründetäht tahab Liverpoolist lahkuda

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Jürgen Klopp ja Daniel Sturridge.
Jürgen Klopp ja Daniel Sturridge. Foto: Paul Ellis/AFP/Scanpix

Jalgpallimaailma tähtsaim sündmus aastal 2018 on suvine MM-finaalturniir ning kõigi kvalifitseerunud koondiste kandidaadid ihkavad seal mängida. Liverpooli mängumees Daniel Sturridge usub, et tema peab MM-eesmärgi täitmiseks Põhja-Inglismaa klubist lahkuma.

Liverpooli peatreener Jürgen Klopp ei arva ilmselgelt kuuendat hooaega klubis mängivat Sturridge’it oma lemmikute sekka. Inglismaa kõrgliigas on mehel tänavu kirjas üheksa matši (viis algrivistuses, millest neljal vahetati ta lõpuks välja) ning viiel korral on ta pingilt sekkunud Liverpooli Meistrite liiga lahingutes. Väravaid on tema hingel kolm.

Sturridge arvab, et see pole piisav mänguaeg veenmaks Inglismaa koondise peatreenerit Gareth Southgate’i end kaasama Venemaale sõitvasse koondisesse ning seetõttu ihkab ta Liverpoolist lahkuda. Daily Mail kirjutab, et ründaja on pakkunud oma teeneid Itaalia kõrgliiga hetke kolmandale klubile Milano Interile. Esialgu oleks jutt kuuekuulisest laenust.

Sturridge’i leping Liverpooliga kestab 2019. aasta suveni.

Liverpool on talvisel üleminekuteperioodil kaotanud juba ühe ründemängija, kui Philippe Coutinho kolis Põhja-Inglismaalt Barcelonasse.

Tagasi üles