Kuuba jätkab kodust turniiri võidukalt, tiitlikaitsja langes

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristin Kuuba Yonex Estonian Internationalil
Kristin Kuuba Yonex Estonian Internationalil Foto: Oleg Hartsenko

Kristin Kuuba jätkab sulgpalli Euroopa karikaetapil Yonex Estonian International head võistlust. Veerandfinaalis tuli kindel võit venelanna Ksenia Evgenova üle 21:17, 21:10.

«Mängisin hästi ja kontrollisin mängu, olen võiduga väga rahul,» sõnas Kuuba peale veerandfinaali. Poolfinaalis ootab Kuubat noor taanlanna 18-aastane Michelle Skodstrup. Skodstrup maailma edetabelis veel kõrget kohta ei oma, kuna pole täiskasvanute turniiridel palju osalenud, kuid on Tallinnas konkurentsist lülitanud seitmenda asetusega Alesia Zaitsava ja veerandfinaalis teise paigutusega Maria Mitsova 21:11, 19:21, 21:19.

Esimeses ringis alistas Kuuba neljanda paigutusega Gayle Mahulette Hollandist 21:9, 10:21, 23:21.

«Olen selle võiduga väga rahul, ei oodanud, et võin endast maailma edetabelis viiskümmend kohta kõrgemal olevat mängijat võita. Esimeses geimis mängisin väga hästi, teise alguses olin natuke väsinud, kuid kolmandas suutsin jälle oma mängu mängida,» sõnas Kuuba.

Teises kohtumises tuli kergem võit noore prantslanna Leonice Huet üle 21:19, 21:10 ja sellega jõudis Kuuba Tallinna turniiril üksikmängus esimest korda veerandfinaali. «Veerandfinaal on minu jaoks kindlasti hea tulemus ja tuleb, mis tuleb,» oli Kuuba optimistlik. 

Getter Saar sai esimeses ringis jagu valgevenelannast Anastasiya Cherniyavskajast 21:15, 21:6, kuid kaotas kuueteistkümne parima seas Soraya de Visch Eijbergenile 10:21, 8:21.

MEHED

Tiitlikaitsja ja võistlustel parimat paigutust omanud Raul Must pidi kodupubliku kurvastuseks vastu võtma kaotuse, kui jäi alla Henri Aarniole Soomest 18:21,16:21.

«Tänane mäng oli minu poolt ebastabiilne. Mõned punktid mängisin hästi, aga seejärel oli mitu punkti, kus oleksin pidanud kindlamalt mängima, kuid ei õnnestunud ja tulid vead sisse. Ei suutnud hästi tema tempos püsida, paar nädalat tagasi oli väike vigastus, mistõttu pidin tegema mõningase treeningpausi ja eks see ka mõjutas» rääkis Must peale võistlust.

Põhiturniiri esimeses ringis alistas Must Leo Rossi 21:14, 21:17. «Prantsusmaa koondises on palju tugevaid mängijaid ja nende tase on ühtlane. Esimene mäng väga kergelt ei tulnud, avamängud on alati rasked ja natuke oli närv sees,» lisas Must.

Teises ringis võitis ta prantslast Arnaud Merkle'it 21:17, 21:17.

«Raske mäng oli, kui sain teises geimis eduseisu arvasin, et mäng on juba tehtud ja ta on füüsiliselt ning vaimselt väsinud. Kaotasin korra keskendumise, mis võimaldas tal mängu tagasi tulla. Väga kergelt oleks seetõttu võinud tulla ka kolmas geim. Ta on kõva võitleja ja see näitab, et mäng ei lõpe enne, kui matspall on mängitud,» võttis Must kohtumise kokku.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles