Hawkins säras jälle ning Rapla alistas Jüris TTÜ

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rapla peatreener Aivar Kuusmaa.
Rapla peatreener Aivar Kuusmaa. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Rapla korvpallimeeskond teenis Eesti meistriliigas kuue kaotuse kõrvale üheksanda võidu: Jüri Spordihoones toimunud kohtumises alistati TTÜ skooriga 97:75. 

TTÜ võitis esimese veerandaja 25:21, kuid kaotas poolaja 38:51. Rapla otsustas lõplikult mängusaatuse kolmandal veerandajal, mis võideti 27:19. Lõpusireeni järel olid Rapla võidunumbrid 97:75.

Järjekordse supermängu tegi Rapla värskeim täiendus Dominique Hawkins. Ameeriklane panustas Rapla triumfi 21 punkti – neist 19 sündisid juba esimesel poolajal. Indrek Kajupank ja Nolan Cressler lisasid mõlemad 15 punkti. TTÜ parim skooritegija oli Sten Olmre 14 punktiga, Mattias Tass lisas 12 ja Oliver Metsalu 10 silma.

Rapla (9-6) jagab turniiritabelis Valga-Valkaga kolmandat ja neljandat kohta, TTÜ (2-11) paikneb kaheksa meeskonna konkurentsis seitsmendal tabelireal. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles